Vacature: Pedagogisch medewerker 24-32 uur

Voor D3, locatie Borculo en Hoenderloo, zoeken wij meerdere Pedagogisch medewerkers en flexwerkers.

Wat ga je doen?

Vanuit een cliëntgerichte benadering ben je de spil in de begeleiding van enkele jongeren. Je onderhoudt onder andere contact met het netwerk van de jongeren, stelt zorgplannen op en voert begeleidingsgesprekken. Daarnaast voer je gesprekken met meerdere disciplines om de begeleiding te optimaliseren. Je biedt structuur, duidelijkheid en een veilige omgeving aan de jongeren. Je speelt ook in op wisselende stemmingen en gedragingen waarbij zowel verbale als fysieke agressie voor kan komen. Ook verricht je huishoudelijke- en administratieve taken die voorkomen op de groep.

Dit verwachten wij van jou.

    Je hebt een afgeronde pedagogische opleiding niveau 4 of HBO en bij voorkeur SKJ geregistreerd. Je hebt minimaal drie jaar werkervaring opgedaan binnen een jeugdzorgvoorziening, GGZ of psychiatrie. Daarnaast heb je aantoonbare kennis van ontwikkelingsstoornissen en gedragsproblemen en ben je gewend om competentiegericht en de-escalerend te werken. Je kan groepsprocessen en interacties beïnvloeden en balanceert constant tussen empathie/betrokkenheid waarbij je ook een zekere afstand kunt bewaren.

Dit bieden wij jou:

  • Een baan voor 24-32 uur per week
  • Salaris conform CAO Jeugdzorg, functie-groep 7. Daarbij ontvang je een vaste eindejaarsuitkering van 8,3% in december en vakantietoeslag van 8% in mei.
  • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Financiële vergoeding voor werken op avonden, weekenden en feestdagen.

Wil je meer weten?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Kea van der Vinne, 06-82517673, k.vinne@d3.nl, Hilda Regterschot, 06–14762981, h.regterschot@d3.nl of Natasha Bouwmeester, 06-14763009 en onze website bezoeken www.d3.nl

Heb je interesse en wil je solliciteren?
Je kunt solliciteren door het sturen van een e-mail naar het mailadres k.vinne@d3.nl,  n.bouwmeester@d3.nl of h.regterschot@d3.nl .

We zien je curriculum vitae voorzien van uitgebreide motivatiebrief graag tegemoet.
Het aanleveren van een VOG en het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.