Functieomschrijving

Voor locatie D3 in Borculo zoeken wij per juli 2019 meerdere:
Pedagogisch medewerkers (24-32 uur per week en flexwerkers)

Wat ga je doen?
Vanuit een cliëntgerichte benadering ben je de spil in de begeleiding van enkele jongeren. Je onderhoudt onder andere contact met het netwerk van de jongeren, stelt zorgplannen op en voert begeleidingsgesprekken. Daarnaast voer je gesprekken met meerdere disciplines om de begeleiding te optimaliseren. Je biedt structuur, duidelijkheid en een veilige omgeving aan de jongeren. Je speelt ook in op wisselende stemmingen en gedragingen waarbij zowel verbale als fysieke agressie voor kan komen. Ook verricht je huishoudelijke- en administratieve taken die voorkomen op de groep.

Dit verwachten wij van jou
Je hebt een afgeronde pedagogische opleiding niveau 4 of HBO en bij voorkeur SKJ geregistreerd. Je hebt minimaal drie jaar werkervaring opgedaan binnen een jeugdzorgvoorziening, GGZ of psychiatrie. Daarnaast heb je aantoonbare kennis van ontwikkelingsstoornissen en gedragsproblemen en ben je gewend om competentiegericht en de-escalerend te werken. Je kan groepsprocessen en interacties beïnvloeden en balanceert constant tussen empathie/betrokkenheid waarbij je ook een zekere afstand kunt bewaren.

Dit bieden wij jou
Het gaat om meerdere dienstverbanden, voor 24 tot 32 uur per week en flexcontracten. De uren worden in overleg vastgesteld. Deze functie is binnen de cao Jeugdzorg ingeschaald in functiegroep 7 (maximaal € 3.159,16 bruto per maand, afhankelijk van opleiding en aantal jaren werkervaring). Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Daarbij ontvang je een vaste eindejaarsuitkering van 8,3 % in december en vakantietoeslag van 8% in mei.

Tevens ontvang je een financiële vergoeding voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen (voor meer informatie zie het CAO Jeugdzorg).

Beschrijving locatie en doelgroep
D3 biedt verblijf en begeleiding aan op een crisis- en een overbruggingsgroep voor jongeren (6-18 jaar). Tevens bevinden er zich 3 tweepersoons appartementen. Daarnaast gaan wij lang-verblijf groepen openen. Veelal hebben de jongeren gedragsproblemen, ADHD en/of ASS-problematiek. Als gevolg van stagnatie in hun ontwikkeling zijn zij thuis, in de buurt of op school vastgelopen.

Wil je meer weten?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Kea van der Vinne, 06-82517673. Vragen over de sollicitatieprocedure kun je mailen naar k.vinne@d3.nl

Heb je interesse en wil je solliciteren?
Je kunt solliciteren door het sturen van een e-mail naar het mailadres k.vinne@d3.nl. We zien je curriculum vitae voorzien van uitgebreide motivatiebrief graag tegemoet.
Het aanleveren van een VOG en het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld