vacature-vrijwilliger

Vrijwilliger bij D3

D3 biedt afwisselend vrijwilligerswerk waar ruimte is om je talenten en ervaringen te delen met anderen. Je kunt onder andere jeugdigen helpen bij het huiswerk maken, spelleider zijn, anderen laten genieten van je baktalent, knutsel- of klustechnieken delen, tuinieren, chauffeuren, vrijetijdsmaatje (denk aan samen boodschappen doen of een keer wandelen) of samen met cliënten sportief bezig zijn.

Als vrijwilliger bij D3 kun je veel voor de jongeren betekenen. Het bied je daarnaast de mogelijkheid om actief aan de slag te zijn, nieuwe ervaringen op te doen en om je persoonlijk te ontwikkelen. Maar bovenal is het vrijwilligerswerk vooral heel leuk om te doen!
Wanneer je als vrijwilliger bij D3 aan de slag gaat, kun je erop rekenen dat we respectvol met je omgaan. We zorgen ervoor dat de omstandigheden waarbinnen je het vrijwilligerswerk doet, goed zijn. Je krijgt een persoonlijke begeleider die je op weg helpt en op wie je terug kunt vallen wanneer je vragen hebt of wanneer iets onverhoopt toch niet zo lekker loopt. Uiteraard wordt je inzet enorm gewaardeerd door onze medewerkers en de jongeren.

Wat vragen we van jou;
• Affiniteit met kinderen en jongeren
• Open staan voor belangstelling/interesses van de kinderen en het leuk vinden om een praatje met hen te maken
• Geduld en een positieve uitstraling
• Je kunt een verklaring omtrent gedag overleggen (VOG)
• Eventueel in bezit van rijbewijs B en enige jaren rijervaring

Wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij D3, neem dan contact op met met Kea van der Vinne, 06-82517673, k.vinne@d3.nl of Hilda Regterschot, 06–14762981, h.regterschot@d3.nl. of Natasha Bouwmeester n.bouwmeester@d3.nl , 06-14763009

Je kunt ook reageren via ons contact formulier op de site, je krijgt altijd een reactie terug!

Wanneer je buiten dit aanbod graag iets wilt betekenen is het ook mogelijk om een open reactie sturen naar dit e-mailadres.